Képgaléria Árak

Napellenzők

Napellenzők

A napellenző az árnyékolástechnika klasszikus, leglátványosabb és egyben legtekintélyesebb árnyékolója

 

Családi házak teraszainak, lakások erkélyeinek, kerthelyiségek, üzletek portáljainak ideális árnyékolója.

Zártszelvényre épített alumínium konzolok és csuklókarok. A könnyű kezelhetőség érdekében áttételes kurblis hajtóművel, vagy motoros meghajtással.

A konzolok változatossága és állíthatósága miatt szerelhető oldalfalra, mennyezetre vagy bármilyen kellően stabil alapra.

A keret világos, egérszürke színű.

A napellenző vászon az osztrák SATTLER cég által gyártott egyik legkiválóbb minőségű anyagból készül, melynek jellemzője a kitűnő UV szűrő képesség és a speciális impregnálásnak köszönhető vízlepergető hatás. Élettartamuk hosszú, gondozást nem igényelnek.

Automatizálás:

A kurbli tekerésének fárasztó feladatát kiválthatja motoros napellenzővel. Ettől kezdve kívánsága szerinti helyiségből kapcsolóval vagy távirányítóval működtetheti  az árnyékolót.

Lehetősége nyílik teljes automatizálásra is, amikor egyszerűen az időjárástól függően önműködővé teheti a rendszert. Nem kell törődnie a napellenző kitekerésével napsütésben, nem kell figyelni a viharos időjárásra, amikor a napellenzőt akár tönkre is tehetné az erős szél.

 

UV védett ponyvából készült a ponyva akár 15 évig is bírja az időjárás viszontagságait. Elhasználódása után a ponyva könnyen cserélhető napellenzőinken. A napellenző ponyvák 18 féle egyszínű mintázatból, 60 féle csíkos változatban kaphatók.
A napellenző ponyvák egy árban választhatók.

Helyigénye 20-25cm összetekert állapotban a kinyúlástól függően. Amennyiben a napellenző fölött nincs takarófelület (pl. fal), alumínium védőtetőt javaslunk, ami utólagosan is telepíthető. A napellenző nem csak a napsütéstől, de a szemerkélő esőtől is óv bennünket.

Árajánlat

Kapcsolat

Elérhetőségeink

  • Telefon: 06-1-7-888-555
  • Mobil: 06/20-999-44-39
  • Fax: 06/1-7-852-355